Over INL Cargo

We get it done! Dat is ons motto en dat is waar wij voor gaan én staan. De beste omschrijving voor ons internationale transportbedrijf? Een professionele en klantgerichte partner voor onze opdrachtgevers. Een flexibele carrier die niet wordt gelimiteerd door de capaciteit van het eigen wagenpark maar die dankzij een internationaal netwerk altijd de juiste oplossing vindt. Een transport regisseur met het ontzorgen van opdrachtgevers als doel. Een partij die ‘t regelt.  We get it done.

INL Cargo is sinds 1 januari 2016 als zelfstandig bedrijf voortgezet en vanaf dat moment haar baken verzet. Waar voorheen de focus lag op laagwaardig transport naar Iberia, kwamen we tot de conclusie dat in ons DNA kwaliteit en klanttevredenheid zit. We verlegden onze focus en onder leiding van Alexander Keur (Managing Director) doorgingen we een exponentiële groei. Waarbij wij in 2015 3 medewerkers in dienst hadden, focus op Iberia, waren wij in december 2017 met maar liefst 17 personen in dienst en onze dienstverlening uitgebreid naar Spanje, Portugal, Italie, Zwitserland, Frankrijk, Zuid/West Duitsland. Allemaal voor één doel: Klanten faciliteren en ontzorgen. We geloven dat wij bijdragen aan het succes van onze klanten en we zien dat klanten graag met ons werken en daardoor groeien we mee.

Kijkend naar de toekomst en onze ambitie, dan geloven wij, dat wij het verschil gaan en mogen maken in deze markt! Wij geloven in onze klantformule en zijn loyaal in ons werk voor onze klant. We doen graag een extra stap om onze klant en haar klant te beleveren en samen succesvol te zijn. Ons motto: We get it done